Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΛΑΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση υψηλής ποιότητας αρθρωτών προκατασκευασμένων σπιτιών.

Σχεδιάζουμε και χτίζουμε προσαρμοσμένες κατοικίες, γραφεία, αίθουσες κλπ. για εσάς και το μεταφέρουμε σε οποιοδήποτε σημείο στην Κύπρο.


Στην εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΛΑΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ δεν έχουμε προκαθορισμένα μοντέλα. Μελετάμε τις ανάγκες κάθε πελάτη με εξατομικευμένο τρόπο και αναπτύσσουμε μια εντελώς αποκλειστική σχεδίαση, σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Τα τελευταία χρόνια, τα αρθρωτά  προκατασκευασμένα σπίτια είναι μια εναλλακτική λύση στην αγορά ακινήτων όπου ο κόσμος τη προτιμά σε σχέση με τις παραδοσιακές επιλογές. Επίσης έχουν το πλεονέκτημα να μπορούν να εγκατασταθούν σε όλους τους τύπους οικοπέδων, είτε στην πόλη είτε σε αγροτεμάχιο.

Στην εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΛΑΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς, επιθεωρητές, κατασκευαστές, τεχνίτες, μας  επιτρέπει να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας, και κατά συνέπεια, να είμαστε σε θέση να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να τους ικανοποιήσουμε.

Γιατί να επιλέξετε προκατασκευασμένο σπίτι;

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση.

Θα θέλατε να συζητήσετε το έργο σας; Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία κατασκευής του σπιτιού σας.